Lægesekretær Nadia Borch Johansen

Nadia holder barsel, og er dermed ikke til stede i klinikken i øjeblikket. 

Nadia er ansat for begge klinikker, men er primært i Nanna Kirkebjergs klinik på 3. sal.

Nadia blev færdiguddannet lægesekretær i 2006.
Hun har været ansat på Hjertekirurgisk Afdeling, Odense Universitetshospital i 2 år efter uddannelsen, hvor hun blandt andet har deltaget i projektarbejde for at optimere hjertekirurgien og arbejdede på en sengeafdeling, hvor mange af erfaringerne derfra er til stor gavn i vores lægepraksis.

Nadia har været ansat hos os siden 2009 og varetager de fleste administrative opgaver, kalenderplanlægning m.m.

Nadia er samboende og har 1 barn.

 

Lægesekretær Michela Gøttsch

Michela møder du i skranken hos Bylægen Peer Kirkebjerg på 5. sal. 

Michela er uddannet på kontor med speciale i administration i 2014 samt lægesekretær fra Odense Universitetshospital i 2018. Hun har efterfølgende været ansat hos Hudafdelingen og Allergicentret på OUH.

Michela har flair for administrative opgaver og har derudover særligt fokus på at medvirke til den trygge og professionelle patientkontakt. 

Michela er gift og mor til tre.

Lægesekretær Line Gerlach Hansen

Line er uddannet lægesekretær i 2018 fra OUH og har arbejdet på Afd. A, primært med cancerpatienter og PIPAC-behandling, som er en del af et

forskningsprojekt. 

Derudover er Line uddannet social- og sundhedsassistent i 2008, og har arbejdet på Mave-Tarm Kirurgisk afdeling og på Hjertemedicinsk Afdeling på Svendborg sygehus.

Hun har ligeledes arbejdet på plejehjem og i hjemmeplejen, hvor hun selvstændigt  har stået med mange opgaver inkl. medicinering. 

Line er  Gift og har 2 børn. 

Lægesekretærelev Najah Asaad

Najah er ansat i klinikken som lægesekretærelev.

Hun har afsluttet sit EUX- grundforløb i juni 2020 som kontorassistent med speciale i administration og er i den forbindelse ved at tage elevperioden i vores praksis. 

Najah er gift og har 4 børn.

Klinisk diætist Ruth Holm Jessen

Klinisk diætist Ruth Holm Jessen er tilknyttet praksis for at tilbyde diætbehandling til vores patienter, hvilket er et gratis tilbud.
Ruth er uddannet klinisk diætist i 2005 og har siden været ansat på Kolding Sygehus, hvorefter hun startede egen praksis i Middelfart den 1. april 2008. Hun har god erfaring med diætbehandling af personer med mange forskellige sygdomme som f.eks. overvægt, diabetes, hjerte- karsygdomme, undervægt, forskellige mavelidelser, pancreatitis m.m. Hun tager udgangspunkt i den enkeltes muligheder, ønsker, behov og aktuelle sundheds- og sygdomsbillede – såvel psykisk som fysisk.
I vores klinik tilbyder hun fortrinsvis et særligt forløb til overvægtige patienter, som ønsker at forbedre deres sundhedstilstand nu – og opnå en varig og realistisk ændring af deres madvaner.

Ruth sidder i klinikken på 3.sal ved Filosoflægerne, når hun har patienter.

Lars Paustian, Ergoterapeut og mindfulness-instruktør

Lars er uddannet ergoterapeut og har trænet mindfulness meditation siden 2004 og har brugt det personligt til bl.a. at overkomme stress og angst. Han har gennem de sidste 10 år uddannet og specialiseret sig indenfor området og afholdt kurser, foredrag og oplæg om mindfulness, samt undervist både børn og voksne i at bruge mindfulness aktivt i hverdagen.
Mindfulness er en måde at være nærværende og fuldt til stede i nuet. Mindfulness trænes bl.a. gennem liggende, siddende og gående meditationer samt lette yoga-stræk øvelser. Det er en meget nænsom træning, som ikke kræver forudgående kendskab til området og henvender sig derfor til alle mennesker.
Der forskes intenst i effekterne af Mindfulness og resultaterne dokumenterer bl.a. at træningen kan medvirke til at forebygge lidelser som f.eks. stress, angst og depression. Desuden kan man også håndtere smerter, styrke koncentrationsevnen og opnå et øget velbefindende gennem træningen.
 

Bettina Marie Wichmann - behandler

Bettina behandler vores patienter, som har led- eller muskelproblemer, som er rygrelaterede.

Herunder bl.a. spændingshovedpinde, piskesmæld, nakkesmerter, tennisalbue, golfalbue, kæbespændinger, iskiasproblemer, skævt bækken, udstråling til baller, baglår og meget mere. 

Bettina har god erfaring med at hendes behandlinger indeholder en kropsskanning, så kan hun finde årsagen til problemet, rette kroppen op og give massage i sidste del af behandlingen. Efter denne type behandling nås langt. 

Bettina har været selvstændig behandler i 5 år, og arbejdet som manuel terapeut i 11 år. Hun er uddannet lægeeksamineret massør og efterfølgende videreuddannet manuel terapeut. 

Manuel trrapi er en kombination af fysioterapi og kiropraktik, det vil sige, at hun kan komme omkring en del problemstillinger. 

Foruden ovenstående er hun jumping fitness instruktør, personlig træner og instruktør i en idrætsforening. 

Hun sætter en stor ære i, at klienten får en god og grundig behandling og vejledning samt at oplevelsen har været positiv og evt. smerter aftagende efter endt behandling. 

Bettina er gift og har 2 børn. 

Mette Odgaard Olsson - behandler

Mette behandler vores patienter med stress- og overbelastningsreaktioner samt patienter der har udfordringer med lænd, brystryg, nakke- og skulderspændinger.

Mette er i sin behandling nærværende og empatisk. Hun skaber en tryghed i rummet, og formidler på en måde, der gør det sikkert og let at lade sig guide af hende.

Mette har udover hendes akademiske baggrund en hel del uddannelser, kurser og erfaring bag sig. Her nogle af meritterne:

NLP-terapeut, asthanga yogainstruktør, efterfødselsintruktør, restorativ yogainstruktør, ariel yogainstruktør mindfulness instruktør, fysiurgisk massør, BeActivated behandler, kursus i lænd, åndedrætsterapeut (under uddannelse), Bowspring sprinkle instruktør – funktionel træning.

Det siger andre om Mette og hendes behandlinger:

”Jeg har modtaget mange og forskellige behandlinger, men arbejdet med Mettes restorative yoga og åndedrættet, det er dét, der virker.”

- Helle, tidligere stresspatient

” Mine rygproblemer er forsvundet efter én gang restorativ yoga. Det er helt utroligt! Men virkelig skønt. Jeg har ikke tidligere opnået følelsen af at kunne koble hovedet fra og arbejde med kroppen. Det er befriende at kunne opnå denne følelse. Jeg anbefaler Mette til alle.”

- Ulla, pårørende til terminal patient